Kære Cyklist,

Velkommen på BikeCycles.DK. En dansk ejet specialist MTB, CX og Børnecykel butik, som giver cyklister en let og overskuelig adgang til anerkendte UK kvalitets cykelprodukter. Butikken er både på nettet, og med fysisk showroom i Værløse hvor du er velkomment til kigge forbi, se, og prøve cyklen inden du køber.Ring eller maile først, da mine åbningstider varierer en del.

Jeg har selv dyrket MTB siden 90érne, har kørt løb, er uddannet instruktør, og er en af sponsorene hos Dansk MountainBike Klub. https://mtb.dk/

Du skal have den bedste oplevelse på hjemmesiden og ikke mindst i min service til dig fra du fortager din bestilling til du er ude i skoven eller på landevejen på din nye eller opgraderede cykel.

Kvalitetsprodukter
Vi finder de bedste produkter hos mindre, anerkendte og innovative producenter i UK. Enten importerer vi direkte ellers samarbejder vi med de officielle danske distributører/agenter. Det er vi stolte af, da cykling har sine allerførste rødder i UK. Det giver dig følgende fordele:

 • Vores cykelmærker er designet og bygget til at kunne holde til det Britiske vejr, vej- og sporforhold. Det betyder, at du får en slidstærk cykel, der tåler regn og mudder, med et friskt, holdbart og anderledes europæisk design, og som sikrer dig en minimal vedligeholdelses indsats.
 • I modsætning til mange andre cykelbutikker kommer de fleste af vores produkter fra EU. Det giver korte leverings tider.
 • Med OrangeBikes, som vi importerer direkte fra producenten, får du desuden mulighed for at sammensætte din egen cykel, med et bredt udvalg af farver og f.eks. hjul, affjedring, bremser og andre komponenter du kan vælge imellem.
 • Du altid får konkurrencedygtige priser og god personlig service.
 • Du og vi er sikret hurtig og god service fra leverandøren ved evt. reklamationer.

Service
Jeg er sikker på, at kunder der har fået en god oplevelse kommer igen, derfor skal BikeCycles.DK være:

 • Overskuelig – dvs. let at bestille de rigtige varer.
 • Du får selvfølgelig returret, i hht. Markedsføringsloven.
 • Gratis fragt ved ordrer over 999 kroner, dog undtagen Frog Cykler større end Frog 52.
 • Alle vore cykler leveres 100% klargjorte og 99% samlet. Du skal blot sætte styr, pedaller og evt. forhjulet på.

Demo Cykler

Jeg har et udvalg af democykler som kan lånes for længere ture mod reservation via kontaktsiden: https://bikecycles.dk/kontakt/ , og betaling af et mindre depositum på 1.000 kroner. Det koster 400 kroner per dag at leje en demo cykel, en kort tur i skoven koster selvfølgelig ikke noget. (Spørg hvis du gerne vil leje i længere tid, f.eks. til en ferie, så finder jeg en skarp pris til dig). Ved køb af ny cykel inden for 3 måneder, fratrækkes lejen fra cyklens aktuelle udsalgspris. (Gælder ikke lang tids leje). Kontakt mig på mail eller telefon og booke en demo nu.

Beliggenhed
Showroomet er beliggende i 3500 Værløse; Ikke langt fra det røde MTB spor, ca. 500m tæt på S-tog, Motorring 4, og Hillerødmotorvejen og indenfor 25 minutter i bil for de fleste i Storkøbenhavn. Det er smart fordi:

 • Det er nemt for dig at afhente din bestilling hvis du vil undgå evt. fragt (fragtfrit over 999,-)
 • Ikke gider bøvl med afhentning af pakke på pakkeudleveringssted.
 • Du er usikker på hvilken størrelse eller model cykel du skal have.
 • Du kan prøve MTB cyklen

Jeg håber du får købt de helt rigtige cykelprodukter på BikeCycles.DK og med dem får mange gode cykeloplevelser.

Har du gode ideer til nye produkter, speciel cykel ønsker, eller andet så kontakt mig på kundeservice@bikecycles.dk

Cykel hilsner
Ejer

Nigel Gamble

Fødselsdato 02.04.1958

BikeCycles.dk