Kære Cyklist,

Velkommen på BikeCycles.DK. Vi er en dansk specialist MTB, CX og Børnecykel butik, som giver cyklister en let og overskuelig adgang til anerkendte UK kvalitets cykelprodukter. Du skal have den bedste oplevelse på hjemmesiden og ikke mindst i vores service til dig fra du fortager din bestilling til du er ude i skoven eller på landevejen på din nye eller opgraderede cykel.

Kvalitetsprodukter
Vi finder de bedste produkter hos mindre, anerkendte og innovative producenter i UK. Enten importerer vi direkte ellers samarbejder vi med de officielle danske distributører/agenter. Det er vi stolte af, da cykling har sine allerførste rødder i UK. Det giver dig følgende fordele:

 • Vores cykelmærker er designet og bygget til at kunne holde til det Britiske vejr, vej- og sporforhold. Det betyder, at du får en slidstærk cykel, der tåler regn og mudder, med et friskt, holdbart og anderledes europæisk design, og som sikrer dig en minimal vedligeholdelses indsats.
 • I modsætning til mange andre cykelbutikker kommer de fleste af vores produkter fra EU. Det giver korte leverings tider.
 • Med OrangeBikes, som vi importerer direkte fra producenten, får du desuden mulighed for at sammensætte din egen cykel, med et bredt udvalg af farver og f.eks. hjul, affjedring, bremser og andre komponenter du kan vælge imellem.
 • Du altid får konkurrencedygtige priser og god personlig service.
 • Du og vi er sikret hurtig og god service fra leverandøren ved evt. reklamationer.

Service
Vi er sikre på, at kunder der har fået en god oplevelse kommer igen, derfor skal BikeCycles.DK være:

 • Overskuelig – dvs. let at bestille de rigtige varer. Vi har valgt et simpelt udtryk som giver dig en overskuelig hjemmeside og simpel bestilling af de rigtige produkter.
 • Du får selvfølgelig returret, i hht. Markedsføringsloven.
 • Gratis fragt ved ordrer over 1.000 kroner, dog undtagen Frog Cykler større end fra Frog 52 op op.
 • Alle vore cykler leveres 100% klargjorte og 99% samlet. Du skal blot sætte styr, pedaller og evt. forhjulet på.

Demo Cykler

Vi har et bredt udvalg af democykler som kan lånes for længere turer mod reservation og betaling af et depositum på 1.000 kroner. Det koster 400 kroner per dag at leje en demo cykel, en kort tur i skoven koster selvfølgelig ikke noget. (Spørg os hvis du gerne vil leje i længere tid, f.eks. til en ferie, så finder vi en skarp pris til dig). Ved senere køb af en cykel, fratrækkes lejen selvfølgelig fra cyklens aktuelle udsalgspris. (Gælder ikke lang tids leje). Kontakt mig på mail eller telefon og booke en demo nu.

Beliggenhed
Vi er beliggende i 3500 Værløse; knap 300m. fra det røde MTB spor, tæt på S-tog, Motorring 4, og Hillerødmotorvejen og indenfor 25 minutter i bil for de fleste i Storkøbenhavn. Det er smart fordi:

 • Det er nemt for dig at afhente din bestilling hvis du vil undgå evt. fragt (fragtfrit over 999,-)
 • Ikke gider bøvl med afhentning af pakke på pakkeudleveringssted.
 • Du er usikker på hvilken størrelse eller model cykel du skal have.
 • Du kan prøve MTB cyklen i skoven

Vi håber du får købt de helt rigtige cykelprodukter på BikeCycles.DK og med dem får mange gode cykeloplevelser.

Har du gode ideer til nye produkter, eller andet så kontakt os på kundeservice@bikecycles.dk

Cykel hilsner
Team BikeCycles.DK